Nieuws

22dec
22dec

JUBILEUM EDITIE

Architectenbureau Van Wilsem & Cabri – ‘Duurzaamheid zit in ons DNA’ – nu in de extra dikke jubileum-editie van MAGGS.

Architectenbureau Van Wilsem & Cabri

‘Duurzaamheid zit in ons DNA’

Een architect moet over vele kwaliteiten beschikken wil hij zijn werk goed kunnen doen: behalve een bron van creatieve en esthetische ideeën, deskundigheid op technisch gebied, is hij ook een goed luisteraar om alle wensen van de opdrachtgevers in kaart te brengen. Tenslotte moeten zij er nog jaren in wonen en/of werken.  

Van Wilsem & Cabri Architecten hebben bewezen al die kwaliteiten in huis te hebben. Tien jaar geleden ging architect Harry van Wilsem en bouwkundig ingenieur René Cabri met elkaar in zee. Het resultaat van hun samenwerking is van Den Haag tot Den Helder te bewonderen. Van een Indoor Camping tot het STRAATmuseum, van statige herenhuizen tot complete nieuwbouw woonwijken, van winkels tot bedrijfspanden. Maar ook restauratie, herindeling of herbestemming van monumenten, bestaande panden en verbouwingen vanaf ca. € 100.000 (bouwkosten) behoren tot het repertoire van VWENCA. Alle projecten hebben één ding gemeen: er wordt zo duurzaam mogelijk gebouwd en zo min mogelijk (energie) verspild.

‘Vooral waar het aankomt op het gebruik van milieuvriendelijke materialen en de energietransitie is de afgelopen tien jaar de wet- en regelgeving op dit gebied steeds strenger geworden,’ vertelt Harry. ‘Gelukkig zit duurzaamheid in ons DNA, zo is elk nieuw gebouw dat we neerzetten voorzien van zelfvoorzienende energie installaties als zonnepanelen en warmtepompen.’

René: ‘De beste energiebesparing zit ‘m vooral in hele logische oplossingen, maar is altijd project specifiek. Denk bijvoorbeeld aan het functioneel indelen van ruimten. Goede isolatie en kiervrije deuren en ramen. Maar ook in het efficiënt toepassen van glasoppervlaktes, waarbij we er wel rekening mee houden dat er genoeg daglicht naar binnen komt. Of het vervangen van dubbel glas door triple glas. Duurder in de aanschaf, maar uiteindelijk duurzámer omdat er minder warmteverlies plaatsvindt. Op de lange termijn scheelt dat enorm in de kosten.’

Je bouwdromen laten verwezenlijken door Van Wilsem en Cabri begint met het verzamelen van je wensen voor een eerste ontwerpschets. Zo krijg je vast een globaal beeld van het pand. Om het nog inzichtelijker te maken, wordt er een digitaal 3D model gemaakt waarin je virtueel kunt rondlopen. Daarna volgt er een selectie van de beste aannemers voor dat unieke project, waarbij het architectenbureau het aanspreekpunt voor opdrachtgever en alle betrokken partijen blijft. Want, en daar zijn Harry en René het over eens: ‘Op ons kun je bouwen. We zijn tenslotte “bouwmeesters pur sang”.

Vanaf dinsdag 30 november wordt de extra dikke jubileum-editie van MAGGS verspreid!

17aug

Bakkerpleintje vernieuwd

Fijne ontmoetingsplek

Het plein is omgetoverd tot een fijne ontmoetingsplek voor bewoners en winkelend publiek. Ter gelegenheid hiervan is een filmpje gemaakt. Ooit een kaal, ongezellig plein, nu een fijne ontmoetingsplek voor jong en oud. Vanwege corona was er geen feestelijk samenzijn om dit officieel te bekrachtigen.

23apr

Al 10 jaar onze inspiratie – 2

UW DROMEN VORMEN AL 10 JAAR

DE BASIS VAN ONZE INSPIRATIE

Uw bouwdromen staan centraal voor onze ontwerpen en technische uitwerking van duurzame, energie neutrale of autarkische projecten. Zowel in de luxe nieuwbouw als verbouw helpen wij u graag verder. Stap voor stap naar een zo duurzaam mogelijk (verbouwde) woning, kantoor of ander bestaand vastgoed.     Bij bestaand vastgoed is onze specialiteit het ontwikkelen van een in fasen uit te voeren totaalplan.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw woning of vastgoedobject, kijk op vwenca.nl of bouwmeesterspursang.nl en neem contact op.

21apr

Bouwmeesters pur sang bestaat 10 jaar

Castricums nieuwsblad – https://www.rodi.nl/regio/Castricum

LIMMEN

Van Wilsem & Cabri, het andere architectenbureau, is inmiddels een begrip in de regio en staat erom bekend al uw (bouw)dromen vorm te gegeven. In de afgelopen 10 jaar is een diversiteit aan projecten de revue gepasseerd, zowel voor de particulier als de professionele opdrachtgever. Het team van Van Wilsem & Cabri heeft alle kennis in huis om de klant goed te begeleiden tijdens alle fasen van het ontwerp en bouwproces. Dat doen wij vanaf de eerste schets tot en met de oplevering en nazorg, dat is onze formule voor succes.

Uw bouwdromen staan centraal voor onze ontwerpen en technische uitwerking. Duurzaam en energie zuinig of zelfs energie neutraal (ver)bouwen is vanzelfsprekend bij ons de standaard. Zowel in de luxe nieuw- als verbouw helpen wij u graag verder. Stap voor stap vertalen wij uw dromen en wensen naar een nieuwe of verbouwde woning, kantoor, ander vastgoed object of openbare ruimte. Bij bestaand vastgoed is onze specialiteit het ontwikkelen van een in fasen uit te voeren totaalplan.

Door architectuur van hoog niveau te combineren met gedegen bouw- en installatietechnische kennis, verstand van vergunningen en procedures. Ontstaat er niet alleen een mooi plaatje, maar een goed bouwkundig en bovenal aansprekend resultaat. Met een goede prijs-kwaliteit verhouding en zonder verassingen achteraf. Vooral de brede oriëntatie is kenmerkend voor het bureau. Voor zowel de particulier als de professional is de kennis en kunde in huis om een perfect passend ontwerp te realiseren. Hiermee kunnen wij uw stoutste dromen waarmaken of zelfs overtreffen. Op de website www.vwenca.nl of www.bouwmeesterspursang.nl staat een diversiteit aan projecten. Daarnaast kunt u het bureau volgen op diverse sociale media kanalen. Bent u benieuwd of wij uw bouwdromen voor u kunnen realiseren? Maak online een vrijblijvende afspraak. Dit kan bij u op locatie, bij ons in de ontwerp studio, maar ook middels een coronaproof web meeting. Zo maken we er toch een klein feestje van.

Architectenbureau van Wilsem en Cabri, Rijksweg 102, 1906 BK Limmen. Telnr. 072-2004422. www.vwenca.nl

21apr

Al 10 jaar onze inspiratie – 1

UW DROMEN VORMEN AL 10 JAAR

DE BASIS VAN ONZE INSPIRATIE

Uw bouwdromen staan centraal voor onze ontwerpen en technische uitwerking van duurzame, energie neutrale of autarkische projecten. Zowel in de luxe nieuwbouw als verbouw helpen wij u graag verder. Stap voor stap naar een zo duurzaam mogelijk (verbouwde) woning, kantoor of ander bestaand vastgoed.     Bij bestaand vastgoed is onze specialiteit het ontwikkelen van een in fasen uit te voeren totaalplan.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw woning of vastgoedobject, kijk op vwenca.nl of bouwmeesterspursang.nl en neem contact op.

05mrt

HOERA wij bestaan 10 jaar!

HOERA Van Wilsem & Cabri bestaat 10 jaar!

Wegens Corona deze keer zelf maar de slingers opgehangen. #samentegencorona

05mrt

UW DROMEN ZIJN ONZE INSPIRATIE

nieuwbouw of verbouw dromen?

Uw dromen zijn onze inspiratie.

Uw bouwdromen staan centraal voor onze ontwerpen en technische uitwerking van duurzame, energie neutrale en/of autarkische projecten. zowel in de luxe nieuw- als verbouw helpen wij u graag verder. Stap voor stap naar een zo duurzaam mogelijk (verbouwde) woning, kantoor of ander bestaand vastgoed. Bij bestaand vastgoed is onze specialiteit het ontwikkelen van een in fasen uit te voeren totaalplan.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw woning of vastgoedobject neem contact op, of maak een vrijblijvende afspraak.

04feb

Uw partner voor luxe villabouw

Van Wilsem & Cabri is de partij voor ontwerp en technische uitwerking van luxe, duurzame, energie neutrale en/of autarkische projecten. Zowel in de luxe nieuw- als verbouw helpen wij u graag verder. Stap voor stap naar een zo duurzaam mogelijk (verbouwde) woning, kantoor of ander vastgoed object. Bij bestaand vastgoed is onze specialiteit het ontwikkelen van een in fasen uit te voeren totaalplan.