Bouwmeesters

Van Wilsem & Cabri    Bouwmeesters pur sang

Ontzorgen van A tot Z is het kernbegrip. Vanaf de eerste schets, tot de oplevering en eventueel de nazorg, zijn Harry van Wilsem en René Cabri het aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

Samen hebben ze meer dan 20 jaar expertise in verbouw en nieuwbouw van woningen, restauratie van gemeentelijke en rijksmonumenten, bedrijfsgebouwen, kantoren scholen, hotels en restaurants.

Harry van Wilsem is architect, René Cabri is senior bouwkundig ingenieur. Deze samenwerking resulteert in energiezuinige ontwerpen van hoog niveau met doordachte bouwkundige details.

Door ruimtes slim in te delen en handig te combineren ontstaat er meer leefruimte binnen de beschikbare vierkante meters. Daardoor kan er vaak verrassend veel gerealiseerd worden binnen een soms beperkt budget.

Mooie voorbeelden hiervan zijn het nieuwe clubhuis van de Castricumse Hockeyvereniging MHCC en het kleurrijke bedrijfspand van Keijzer Papier BV in Wormerveer.

Van Wilsem en Cabri hebben onlangs de verbouw en restauratie van een Rijksmonument aan de grachtengordel van Amsterdam afgerond. En is de nieuwbouw van een energie zuinige woning in Bakkum onlangs opgeleverd.

Diverse appartementencomplexen (o.a. in Castricum, Heiloo en Den Haag) zijn inmiddels gerealiseerd of in aanbouw. Veelal betreft dit herbestemmingsprojecten, waarbij een bestaand pand wordt omgevormd tot appartementencomplex.

Een dakkapel, garage of aanbouw kan in veel gevallen zonder bouwvergunning, dat scheelt geld en tijd. Zo hebben wij recentelijk een fraaie vergunningsvrije aanbouw in Akersloot opgeleverd en is deze woning eenvoudig levensloopbestendig gemaakt.


Nieuwsgierig geworden?

Wij bieden u 1 uur gratis vrijblijvend advies bij u thuis, op uw kantoor of in onze ontwerpstudio.

Kijk verder op deze website, of op onze pagina’s in de sociale media en profiteer van onze expertise in ontwerp, kosten en techniek.


Persoonlijke informatie

Van-Wilsem

ir. Harry van Wilsem – Architect – Mede eigenaar

 

 

Cabri

ing. René Cabri – Senior Bouwmanager – Mede eigenaar

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email