Verbouw woning – Akersloot

Met de vraag om de woning lichter te maken en de relatie tussen keuken, eetkamer en woonkamer te verbeteren, maakte deze opdrachtgever een afspraak voor 1 uur gratis advies op maat.

Na dit prettige gesprek, waarin diverse mogelijkheden voor een (interne) verbouwing zijn besproken en globaal de bijbehorende kosten, hebben wij de opdracht gekregen een ontwerpvoorstel te maken.

In dit Definitief Ontwerp is de hele indeling van de begane grond aangepast. Door de bestaande trap om te draaien is een bijkeuken met wasruimte aan de nieuwe keuken gerealiseerd. De oorspronkelijke voordeur is verplaatst naar de achterzijde van de garage, waar plaats is voor een royale entree met garderobe en toilet. Aan de voorzijde van de woning is een grote glazen erker gepositioneerd, waarmee maximale daglichttoetreding in de woning wordt gerealiseerd. Tijdens het ontbijt kan genoten worden van het ochtendgloren, zeker door de vouwpui zomers helemaal op te zetten is de relatie met buiten maximaal.

 

Film

Film Definitief Ontwerp – Verbouw woning Akersloot 

STATUS : Gerealiseerd (foto’s volgen)
OPDRACHTGEVER : Particulier
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie