Bouwmeesters


Van Wilsem & Cabri    Meesters in Bouwen

Vanaf schets tot nazorg staat ontzorgen centraal. Harry van Wilsem en René Cabri, samen met meer dan 30 jaar ervaring, zijn gedurende het hele proces uw aanspreekpunt. Hun expertise omvat verbouw, nieuwbouw, en restauratie van diverse projecten, zoals woningen, monumenten, bedrijfsgebouwen en meer. Met een team van professionals werken zij aan projecten met een brede scope, waar energiezuinige ontwerpen en doordachte bouwkundige details centraal staan.

Het bureau is actief in verbouw, restauratie, herbestemming van (Rijks)monumenten en de nieuwbouw van energiezuinige villa’s. Van appartementencomplexen in Castricum, Heiloo tot Den Haag, zowel nieuwbouw als herbestemming van bestaande panden. Soms is zelfs veel mogelijk zonder bouwvergunning, wat zorgt voor efficiëntie in tijd en kosten.

Door slimme ruimte-indelingen en doordachte combinaties ontstaat meer leefruimte binnen de beschikbare vierkante meters. Dit biedt vaak extra mogelijkheden, zelfs met een beperkter budget. Voorbeelden zijn het nieuwe clubhuis voor de Castricumse Hockeyvereniging MHCC en het kleurrijke bedrijfspand van Keijzer Papier BV in Wormerveer. Het team van Van Wilsem en Cabri verwelkomt zowel professionals als particulieren en heeft een uitgebreide portfolio, waaronder de nieuwe woonwijk de Molengang in Heerhugowaard en inbreidingslocatie Juliaan in Castricum.


VW&CA en BIM


VW&CA maakt actief gebruik van BIM, waarbij Autodesk Revit vaak onze voorkeur heeft als platform voor projecten. Dit optimaliseert samenwerking met verschillende disciplines. Via een virtueel 3D-gebouwmodel presenteren we vlot en doeltreffend onze ontwerpuitgangspunten aan opdrachtgevers en andere bouwpartners. Met Autodesk als marktleider verloopt de gegevensuitwisseling efficiënt en probleemloos.

Onze betrokkenheid bij BIM gaat verder dan een 3D-gebouwmodel; steeds vaker eisen opdrachtgevers in de bouw integrale BIM-modellen.

BIM (Building Information Modeling) is een werkmethodiek waarbij waardevolle informatie over de gehele levenscyclus van een bouwwerk centraal wordt verzameld en opgeslagen. Alle betrokken partijen werken samen in of rond één database, waarin gegevens van onder andere de architect, constructeur, installateurs en aannemers worden samengevoegd. Deze integrale samenwerking biedt helder inzicht in hoe verschillende vakgebieden zich onderling in een gebouw gedragen.

BIM maakt niet alleen een nauwkeurige visualisatie mogelijk, maar zorgt ook voor hoog niveau informatie-uitwisseling tussen bouwpartners, wat faalkosten voorkomt.


Interesse gewekt?

Maak gebruik van ons aanbod voor 1 uur kosteloos advies, waarbij wij u graag thuis, op kantoor of in onze ontwerpstudio spreken.

Verken onze website of volg ons op sociale media voor verdere informatie en maak gebruik van onze deskundigheid op het gebied van ontwerp, kosten en techniek.


Persoonlijke informatie

ing. René Cabri – Senior Bouwmanager – Mede eigenaar

Print Friendly, PDF & Email