Specialiteit

Van Wilsem & Cabri is een pragmatisch bureau, opgericht door twee partners met elk hun specialiteit. Beide experts, Harry van Wilsem en René Cabri, bundelen krachten in architectuur en bouwmanagement. Deze synergie resulteert in vernieuwende ontwerpen met aandacht voor budget, detaillering en planning. Of het nu gaat om woningverbouwingen, horeca- of hotelcomplexen, clubhuizen of bedrijfspanden. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

</br>

ONTZORGEN van A tot Z

</br>

Ontzorgen staat centraal. Van schets tot nazorg zijn Harry van Wilsem en René Cabri uw aanspreekpunt. Duurzaamheid, Kostendeskundigheid, BIM (Revit), LEAN management en Ketensamenwerking zijn essentieel in onze aanpak.

Van Wilsem & Cabri combineert architectuur en bouwmanagement, waardoor wij efficiënt ondersteuning bieden gedurende alle bouwfasen. Ons streven is het waarborgen van het bouwproces, de prijs-kwaliteitsverhouding en het luisteren naar de wensen van opdrachtgever en betrokken partijen. Duurzame materialen en innovatieve technieken komen daarbij van pas.

Wij vertalen uw wensen naar concrete bouwplannen, met focus op uw budget en persoonlijkheid. Onze kracht ligt in de balans tussen eenvoud, functionaliteit en dynamiek, een succesformule van ontwerp tot oplevering.

Door intensieve samenwerking met andere bureaus en adviseurs kan Van Wilsem & Cabri voor elk project beslissen of het efficiënter is om individueel of in teamverband te werken.

Visie

Streven naar diversiteit in projecten met nadruk op samenwerking, waarbij opdrachtgever, overheden en kernbegrippen als ontzorgen en duurzaamheid centraal staan. Architectuur met visie: Multidimensionaal – Economisch aantrekkelijk – Omgevingsbewust – Klimaatvriendelijk

Meer informatie over (ver)bouwen met een architect (pdf)

Werkvelden

Hieronder volgen beknopt enkele specialisaties; het zijn voorbeelden van ons uitgebreide aanbod aan werkvelden.

2013-11-017

Particuliere woningbouw

Als veelzijdig  bureau omarmen we geen vastomlijnde moderne of klassieke bouwstijl. Bij het ontwerpen van uw woning stellen we uit uw levensstijl, ideeën en wensen centraal, resulterend in uw ideale droomwoning. Niet standaard, maar een reflectie van uzelf. Hierbij staat niet alleen energiezuinigheid en toekomstbestendig wonen centraal, maar ook de toepassing van hoogwaardige materialen, kleuren en texturen.

Zorgwoningen, Toekomstbestendig wonen

Een exclusief segment binnen de woningbouw betreft zorgwoningen. Met onze expertise in de ontwikkeling van woonzorg-gerelateerde woningbouw is toekomstbestendig wonen een natuurlijke evolutie. In een tijd waarin men steeds langer thuis wil blijven wonen. Is het essentieel dat de woning zich gedurende de gebruiksperiode eenvoudig aan de levensloop kan aanpassen.

PG841 d website

Restauratie en Renovatie

Wij beschikken over uitgebreide ervaring in de restauratie en renovatie van verschillende Rijks- en Gemeentelijke monumenten. Of het nu gaat om een klassieke stolpboerderij, een Oudhollandse schuur, een klassiek grachtenpand, of een grootschalig appartementencomplex, onze kennis en inzicht in de juiste materialisering en detaillering zijn hierbij van onschatbare waarde.

Verbouw, Hergebruik en Revitalisering

Bestaande gebouwen evolueren continu. Niet alleen de oorspronkelijke functie verandert, maar ook woningen van 30 jaar geleden voldoen niet meer aan moderne eisen. De bestemming kan eveneens wijzigen. Bij revitalisering kijken we niet alleen naar de huidige indeling maar onderzoeken we binnen de bouwkundige structuur naar haalbare mogelijkheden. Zo vermijden we onnodige kosten door dure constructieve ingrepen, wat zowel tijd als geld bespaart.

Of het nu gaat om transformatie naar woningen, winkelruimte, een hotel, flexwerkplekken of een schoolgebouw, alles behoort tot de mogelijkheden. Onze expertise in het splitsings- en parkeerbeleid van verschillende gemeenten, evenals kennis van huurpuntenregelgeving, is cruciaal bij het realiseren van huurappartementen.

Projectmatige woningbouw, inbrei locaties en herverkaveling

Specialistische projectmatige woningbouw, waarbij integratie in het bestaande stedelijke weefsel vereist is, behoort tot onze specialiteit. Zowel in de koop- als huursector. Ongeacht het aantal woningen, van 3 tot 100, vinden wij de juiste balans tussen bouwkosten, ontwerp en de creatie van een sfeervolle nieuwe woonomgeving essentieel.

foto

Kantoren en Bedrijfsgebouwen

Kantoren en bedrijfsgebouwen vereisen doelgerichte oplossingen. Tijdens het ontwerp en de realisatie zoeken wij de kern van uw bedrijf. Hier bepalen wij de effectieve ruimtebehoefte in overeenstemming met uw budget. Het programma van eisen en de toekomstvisie zijn daarbij leidend.

Bouwmanagement, Facilitair tekenwerk

Wij begeleiden en voeren bouwprojecten uit voor diverse architecten-, bouwmanagementbureaus en ontwikkelaars, ongeacht de omvang van het project. Onze aanpak richt zich op inzicht in het bouwproces, gedetailleerde planning en budgetbeheer. Als een architectenbureau met een solide bouwkundige basis begrijpen en misschien wel nog belangrijker, kunnen we de visie van architecten omzetten in haalbare en hoogwaardige details.

Specialisme in de breedte

Van woninguitbreiding tot recreatieparkontwerp, wij beheersen een breed scala aan projecten. Onze kracht ligt in deze diversiteit, wat leidt tot boeiende synergiën.

Van ontwerp tot oplevering, een formule voor succes.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie