(startend) architect – projectleider

Houd jij van aanpakken?

Omschrijving functie:
Als (Startend) architect | (Startend) projectleider krijg je een uitdagende en gevarieerde functie. De projecten zijn zeer divers en betreffen zowel nieuwbouw als verbouw projecten voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Afhankelijk van de aard van het project worden de exacte werkzaamheden bepaald. In algemene zin bestaan je werkzaamheden uit het ontwerpen en bouwkundig uitwerken van projecten. Je werkt zelfstandig of in teamverband met een ervaren collega. Naast Revit is kennis van en ervaring met Autocad, Sketchup en render software een pré.

Competenties / vaardigheden:  
HBO of WO diploma of gelijkwaardig denkniveau, richting bouwkunde – architectuur
(Basis)kennis van Revit, AutoCAD en SketchUP
Ervaring met Microsoft Word en Excel
Pragmatisch, flexibel, gedreven, communicatief en initiatiefrijk.

Organisatie:
VAN WILSEM & CABRI is een no-nonsense architectenbureau, met een breed aanbod van diensten aanbieden in architectuur en bouw- management. Door onze combinatie van Architectuur en Management zijn wij in staat met korte lijnen, snel en efficiënt professionele ondersteuning te bieden tijdens alle fasen van het bouwproces. Ons portfolio kenmerkt zich in zeer uiteenlopende projecten van de kleine particulier tot grootschalige ontwikkeling. Opdrachtgevers zijn voornamelijk ontwikkelaars, ontwikkelende aannemers, bedrijven en particulieren. Je komt te werken in een dynamisch en groeiend team binnen een platte, informele organisatie met de instelling om van elkaar te leren en te denken in oplossingen.

Aanbod:
VAN WILSEM & CABRI is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap kunt ontwikkelingen en gewaardeerd worden. Door deel te nemen in ons team krijg je de mogelijkheid om je snel en breed te ontwikkelen. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vinden we plezier in je werk en jou laten doen waar je goed in bent even belangrijk. Op al onze functies is de BNA-architecten CAO van toepassing.

Contactinformatie
Heb je vragen over deze functie of wil je gewoon wat meer weten over ons? Neem dan contact op met Harry of René.

tel. 072 200 44 22 |  info@vwenca.nl.

Je bent altijd van harte welkom om eens te komen kijken!

Print Friendly, PDF & Email