Nieuws

21apr
Featured

Bouwmeesters pur sang bestaat 10 jaar

Castricums nieuwsblad – https://www.rodi.nl/regio/Castricum

LIMMEN

Van Wilsem & Cabri, het andere architectenbureau, is inmiddels een begrip in de regio en staat erom bekend al uw (bouw)dromen vorm te gegeven. In de afgelopen 10 jaar is een diversiteit aan projecten de revue gepasseerd, zowel voor de particulier als de professionele opdrachtgever. Het team van Van Wilsem & Cabri heeft alle kennis in huis om de klant goed te begeleiden tijdens alle fasen van het ontwerp en bouwproces. Dat doen wij vanaf de eerste schets tot en met de oplevering en nazorg, dat is onze formule voor succes.

Uw bouwdromen staan centraal voor onze ontwerpen en technische uitwerking. Duurzaam en energie zuinig of zelfs energie neutraal (ver)bouwen is vanzelfsprekend bij ons de standaard. Zowel in de luxe nieuw- als verbouw helpen wij u graag verder. Stap voor stap vertalen wij uw dromen en wensen naar een nieuwe of verbouwde woning, kantoor, ander vastgoed object of openbare ruimte. Bij bestaand vastgoed is onze specialiteit het ontwikkelen van een in fasen uit te voeren totaalplan.

Door architectuur van hoog niveau te combineren met gedegen bouw- en installatietechnische kennis, verstand van vergunningen en procedures. Ontstaat er niet alleen een mooi plaatje, maar een goed bouwkundig en bovenal aansprekend resultaat. Met een goede prijs-kwaliteit verhouding en zonder verassingen achteraf. Vooral de brede oriëntatie is kenmerkend voor het bureau. Voor zowel de particulier als de professional is de kennis en kunde in huis om een perfect passend ontwerp te realiseren. Hiermee kunnen wij uw stoutste dromen waarmaken of zelfs overtreffen. Op de website www.vwenca.nl of www.bouwmeesterspursang.nl staat een diversiteit aan projecten. Daarnaast kunt u het bureau volgen op diverse sociale media kanalen. Bent u benieuwd of wij uw bouwdromen voor u kunnen realiseren? Maak online een vrijblijvende afspraak. Dit kan bij u op locatie, bij ons in de ontwerp studio, maar ook middels een coronaproof web meeting. Zo maken we er toch een klein feestje van.

Architectenbureau van Wilsem en Cabri, Rijksweg 102, 1906 BK Limmen. Telnr. 072-2004422. www.vwenca.nl

16mrt
Featured

Maatregelen ivm COVID-19

Ongetwijfeld heeft u gehoord over de maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19).

Het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) adviseert ons om maatregelen te nemen rondom het virus en deze volgen wij als zodanig op.

Onze prioriteit is het beschermen van de gezondheid van uw en onze medewerkers en het minimaliseren van bedrijfsonderbrekingen.

Verder doen we er alles aan om de curve af te vlakken en het risico op verspreiding te minimaliseren.

Daarom hebben wij onderstaande noodzakelijke maatregelen genomen:

  • Wij zijn tijdens kantooruren normaal bereikbaar.
  • Het kan zijn dat een aantal van onze medewerkers thuis werkt. De service die u van ons gewend bent, kunnen wij hiermee zoveel mogelijk waarborgen.
  • Met alle begrip zullen wij alle afspraken zoveel mogelijk via web-meeting laten plaatsvinden.
  • Bij afspraken op locatie zullen de RIVM regels van toepassing zijn.
  • Alle externe bezoekers hebben beperkt tot geen toegang tot ons bedrijfspand/terrein tenzij anders is bepaald in overleg met de medewerkers.
  • Wij zullen geen handen schudden, enige afstand bewaren en u op een andere wijze passend begroeten.
  • Elke werknemer die is blootgesteld aan het virus wordt in thuis quarantaine geplaatst, tot de ziekteverschijnselen volledig voorbij zijn.
  • Wij zullen zoveel mogelijk gebruik maken van de normale beschikbare communicatiemiddelen zoals telefoon, e-mail en videoconferenties.

Hoewel deze punten invloedrijk zijn, doen wij er alles aan om uw projecten en vragen tijdig te verwerken en indien nodig te voorzien van een passend antwoord.

Wij doen er alles aan om de verspreiding van het coronavirus te helpen vertragen en vertrouwen erop dat deze beslissingen zullen bijdragen aan het indammen van het coronavirus voor het behouden van uw gezondheid en de gezondheid van uw en onze familie, collega’s en vrienden.

Wij stellen uw medewerking en begrip op prijs, mocht u vragen hebben, dan vernemen wij dit graag.

Wij wensen u en uw collega’s sterkte en bovenal een goede gezondheid toe

17aug

Bakkerpleintje vernieuwd

Fijne ontmoetingsplek

Het plein is omgetoverd tot een fijne ontmoetingsplek voor bewoners en winkelend publiek. Ter gelegenheid hiervan is een filmpje gemaakt. Ooit een kaal, ongezellig plein, nu een fijne ontmoetingsplek voor jong en oud. Vanwege corona was er geen feestelijk samenzijn om dit officieel te bekrachtigen.

23apr

Al 10 jaar onze inspiratie – 2

UW DROMEN VORMEN AL 10 JAAR

DE BASIS VAN ONZE INSPIRATIE

Uw bouwdromen staan centraal voor onze ontwerpen en technische uitwerking van duurzame, energie neutrale of autarkische projecten. Zowel in de luxe nieuwbouw als verbouw helpen wij u graag verder. Stap voor stap naar een zo duurzaam mogelijk (verbouwde) woning, kantoor of ander bestaand vastgoed.     Bij bestaand vastgoed is onze specialiteit het ontwikkelen van een in fasen uit te voeren totaalplan.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw woning of vastgoedobject, kijk op vwenca.nl of bouwmeesterspursang.nl en neem contact op.

21apr

Al 10 jaar onze inspiratie – 1

UW DROMEN VORMEN AL 10 JAAR

DE BASIS VAN ONZE INSPIRATIE

Uw bouwdromen staan centraal voor onze ontwerpen en technische uitwerking van duurzame, energie neutrale of autarkische projecten. Zowel in de luxe nieuwbouw als verbouw helpen wij u graag verder. Stap voor stap naar een zo duurzaam mogelijk (verbouwde) woning, kantoor of ander bestaand vastgoed.     Bij bestaand vastgoed is onze specialiteit het ontwikkelen van een in fasen uit te voeren totaalplan.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw woning of vastgoedobject, kijk op vwenca.nl of bouwmeesterspursang.nl en neem contact op.

05mrt

HOERA wij bestaan 10 jaar!

HOERA Van Wilsem & Cabri bestaat 10 jaar!

Wegens Corona deze keer zelf maar de slingers opgehangen. #samentegencorona

05mrt

UW DROMEN ZIJN ONZE INSPIRATIE

nieuwbouw of verbouw dromen?

Uw dromen zijn onze inspiratie.

Uw bouwdromen staan centraal voor onze ontwerpen en technische uitwerking van duurzame, energie neutrale en/of autarkische projecten. zowel in de luxe nieuw- als verbouw helpen wij u graag verder. Stap voor stap naar een zo duurzaam mogelijk (verbouwde) woning, kantoor of ander bestaand vastgoed. Bij bestaand vastgoed is onze specialiteit het ontwikkelen van een in fasen uit te voeren totaalplan.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw woning of vastgoedobject neem contact op, of maak een vrijblijvende afspraak.

04feb

Uw partner voor luxe villabouw

Van Wilsem & Cabri is de partij voor ontwerp en technische uitwerking van luxe, duurzame, energie neutrale en/of autarkische projecten. Zowel in de luxe nieuw- als verbouw helpen wij u graag verder. Stap voor stap naar een zo duurzaam mogelijk (verbouwde) woning, kantoor of ander vastgoed object. Bij bestaand vastgoed is onze specialiteit het ontwikkelen van een in fasen uit te voeren totaalplan.

12okt

STRAAT = open

STRAAT MUSEUM / International Street Art Museum / AMSTERDAM

Source: STRAAT