Zanderij Zuid Castricum

Realiseer uw droomwoning in een duinlandschap

Bent u op zoek naar een droomwoning in een prachtige omgeving? Dan is Zanderij Zuid in Castricum iets voor u. Dit prestigieuze project aan de rand van de duinen biedt acht ruime woonkavels aan de zuidkant, aan de rand van de Kramersweg. Hier kunt u uw eigen woning laten ontwerpen en bouwen, precies zoals u het wilt.

U kunt kiezen voor een vrijstaande woning, die helemaal aansluit bij uw smaak en stijl. Of u kunt samen met uw buren een twee-onder-een-kapwoning realiseren, die gezelligheid en comfort combineert. Wat uw bouwdroom ook is, wij zorgen ervoor dat uw woning voldoet aan uw kwaliteitseisen en dat u optimaal kunt genieten van uw leefomgeving.

U heeft de mogelijkheid te kiezen voor een complete service; van het eerste ontwerp tot de oplevering. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u over de beste mogelijkheden. Zorgen voor een vlotte en professionele uitvoering van het ontwerpproces en voor een persoonlijke begeleiding gedurende het hele traject. Daarbij leveren we niet alleen kwaliteit en vakmanschap, maar ook service en advies.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om uw droomwoning te laten bouwen in Zanderij Zuid. Neem contact met ons op en laat ons samen de eerste stap zetten naar uw nieuwe thuis.

Van Wilsem & Cabri is een onafhankelijk lokaal architectenbureau, voor meer informatie over de kavels kunt u contact opnemen met de verkopende makelaar:
TEER MAKELAAR
nieuwbouw@teer.nl
0251- 233 023

Belangrijke links

https://www.funda.nl/nieuwbouw/castricum/project-42202470-zanderij-zuid/

https://www.castricum.nl/plannen-en-projecten/zanderij-zuid

Print Friendly, PDF & Email
Van Wilsem & Cabri background image