Aanbevelingen

De opdrachtgever aan het woord:

Aanbevelingen en reacties van klanten, relaties en aannemers.


Fam. Rozendaal

Nieuwbouw woning Brakersweg te Castricum

Een uitstekend resultaat na een prettige samenwerking.

We hebben op alle vlakken goede ervaringen met van Wilsem en Cabri. Zij hebben vanaf het begin goed geluisterd naar onze wensen en behoeften en hebben adequaat voorstellen en ideeën aangedragen. Het resultaat is een moderne woning die qua voorkomen uitstekend in de landelijke omgeving van de Brakersweg past. Een huis dat ook qua indeling, comfort en duurzaamheid geworden is wat wij wensten.

Wij hebben mede voor van Wilsem en Cabri gekozen omdat we een combinatie van de rollen van architect en bouwmanager zochten. Samen hebben zij dit prima ingevuld. Afspraken zijn door hen nagekomen, zij denken mee gedurende het gehele bouwproces en hebben ons goed geadviseerd. Zij communiceren helder, schakelen snel en zijn oplossingsgericht.

1 september 2018


Marcel Tervoort – Eigenaar van Skills – Skills onderhoud & verbouw

Ik heb al diverse keren samengewerkt met van Wilsem en Cabri, en kan niet anders zeggen dat ik heel tevreden ben. Het is een bedrijf met originele ideeën en ze denken goed met je mee.
Ook zijn ze goed in details. Dus ik kan iedereen van Wilsem en Cabri aanbevelen.

14 mei 2015 – Via Facebook


Marijke Dekker

Dakopbouw woning Heemskerk

TOP werk geleverd in Heemskerk en dankzij jullie is er een afwijkende opbouw gerealiseerd!

Wij zijn zó trots op het prachtige ontwerp van onze nieuwe 2e verdieping……en een zeer prettige samenwerking met jullie beiden! 😉

6 mei 2015 – Via Facebook


Duinboerderij ZeeVELD – Stichting Jan XVII – Educatieve organisatie – Monastiek

Renovatie serre ZeeVELD

Belangrijkste kwaliteiten: Luisteren, Creativiteit

“Met dank aan Van Wilsem en Cabri. Opdrachtgever ZeeVELD gaf ze minimale speelruimte die ze maximaal wisten op te rekken. Zonder extra kosten werd, wat doods had kunnen uitpakken, levendig en speels. Architecten die naar je luisteren, waar vind je dat? Goed werk!”

18 februari 2014


Hoofd afdeling onderhoud  – Libra Vastgoed International BV

Diverse projecten

Belangrijkste kwaliteiten: Brede expertise, Creativiteit, Doortastend

“Van Wilsem en Cabri hebben wij ingeschakeld bij een aantal renovatieprojecten, waarbij gezocht moest worden in creativiteit, optimalisering van het woonvermogen en de hierbij noodzakelijke vergunningen. Het goede aan het bedrijf is dat dit een aantal van hun kwaliteiten zijn, hetgeen ons als opdrachtgever ontlast tijdens dit vaak moeizame proces. Expertise is hierbij een vereiste, daarom zijn wij ontzettend blij met de keuze voor Van Wilsem en Cabri.”

4 december 2013


Thomas van Kleef

Duurzame woning Bakkummerstraat

Ik reed langs het nieuwe huis en heb er eens de tijd voor genomen.

Het is een ‘one of a kind’ huis. Eigenlijk niet te categoriseren. En dat zie ik wel zo graag. Het is van binnen naar buiten gedacht. Het doet niet na hoe een huis ‘hoort’ te zijn, maar is huis. Heel erg zichzelf. Oorspronkelijk. Het gaat dus aan mooi of niet mooi voorbij. Het wordt ook pas bijzonder bij nadere beschouwing, het dringt zich niet op, maar houdt zich ook niet in. Het is een optelsom van verlangens en inzichten en kennis die ook weer veel meer is dan die som der delen.

Een stil juweeltje in de Bakkummerstraat.

Complimenten!”

2 september 2013


Frank Ditmarch – Program Manager – Leasing at SGI Aviation

Nieuwbouw clubhuis MHCC

Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Aangenaam, Creatief

“Van Wilsem & Cabri was in 2011 ingehuurd door de Mixed Hockey Club Castricum om een nieuw clubhuis te ontwerpen. In een moeilijke economische tijd kwamen zij met creatieve oplossingen die geen afbreuk deden aan het oorspronkelijke ontwerp om een betaalbaar clubhuis te kunnen realiseren. Het resultaat is fantastisch. Harry en René hebben een open persoonlijkheid en zijn daarom prettig om mee te werken.”

24 oktober 2012


Kim Keijzer – Director Keijzer Papier specialist in Giftwrap packaging

Nieuwbouw bedrijfshal Keijzer Papier B.V.

Belangrijkste kwaliteiten: Deskundig, Waar voor uw geld, Creatief

“Van Wilsem & Cabri heeft voor ons een zeer origineel idee uitgedacht ten behoeve van de bouw van een nieuwe hal achter ons bestaande pand. Na een korte introductie in onze werkzaamheden hebben zij een zeer passende ontwerp voor de architectuur van dit pand aangedragen, waar wij tot op de dag van vandaag zeer tevreden over zijn. Ook de verdere begeleiding naar de indeling van het pand en de omgeving is door Harry en Rene prima ingevuld.”

13 oktober 2012


Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie