Villa Brakersweg

Aan de Brakersweg in Castricum realiseren wij momenteel een BENG villa in moderne tuinders stijl. (BENG = Bijna Energie Neutraal Gebouw) De villa kenmerkt zich door de dominante kapvorm, met lage goot en nokhoogte (ingegeven door het bestemmingsplan), gecombineerd met de gelaagde gevelopbouw, donkere plint, genuanceerd rode gevelsteen en wit gekeimd staand metselwerk. Deze energiezuinige woning is uitgerust met een lucht-water warmtepomp systeem.

Op de begane grond bevindt zich de entreehal met vide, royale living annex woonkeuken en slaapkamer voorzien van badkamer en suite. Aansluitend op dit alles een riante garage met werkruimte. Ook op de verdieping is voldoende leefruimte, met vier ruime slaapkamers, dito badkamer, apart toilet en installatie-/wasruimte.

Dit project wordt gerealiseerd met Akerbouw in een bouwteam-samenwerkingstraject, waarbij de fase van aanbesteding tot realisatie enorm is verkort.

 

OpdrachtgeverParticulier
AannemerAkerbouw bv
StatusGerealiseerd
Print Friendly, PDF & Email

1 comment

 1. VWENCA
  5 september, 2018 at 20:32

  Fam. Rozendaal
  Nieuwbouw woning Brakersweg te Castricum

  Een uitstekend resultaat na een prettige samenwerking.

  We hebben op alle vlakken goede ervaringen met van Wilsem en Cabri. Zij hebben vanaf het begin goed geluisterd naar onze wensen en behoeften en hebben adequaat voorstellen en ideeën aangedragen. Het resultaat is een moderne woning die qua voorkomen uitstekend in de landelijke omgeving van de Brakersweg past. Een huis dat ook qua indeling, comfort en duurzaamheid geworden is wat wij wensten.

  Wij hebben mede voor van Wilsem en Cabri gekozen omdat we een combinatie van de rollen van architect en bouwmanager zochten. Samen hebben zij dit prima ingevuld. Afspraken zijn door hen nagekomen, zij denken mee gedurende het gehele bouwproces en hebben ons goed geadviseerd. Zij communiceren helder, schakelen snel en zijn oplossingsgericht.

  1 september 2018

Geef een reactie