Van Wilsem & Cabri

Van Wilsem & Cabri is een nuchter bureau, dat is opgericht door twee partners met elk een eigen specialiteit. Beiden zijn deskundig op hun eigen terrein, waarbij de samenwerking zorgt voor een ideale wisselwerking tussen architectuur en bouwmanagement. Dat levert frisse, krachtige en vernieuwende ontwerpen op met speciale aandacht voor budgettering, detaillering en planning. Of het nu gaat om een verbouwing of uitbreiding van een woning, horeca- of hotelcomplex. Het realiseren van een nieuw clubhuis, bedrijfshal of het ontwerpen van een recreatiepark. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Duurzaamheid, BIM mentaliteit, LEAN management, Kostendeskundigheid en Ketensamenwerking zijn bij ons geen loze begrippen, maar wezenlijke onderdelen van onze werk strategie.

Met Van Wilsem & Cabri hebben wij twee specialiteiten bij elkaar gebracht. Hierdoor kunnen wij u een breed aanbod van diensten aanbieden in architectuur en bouw- management. Door onze combinatie van Architectuur en Management zijn wij in staat met korte lijnen, snel en efficiënt professionele ondersteuning te bieden tijdens alle fasen van het bouwproces. Van ontwerp tot oplevering. Wij luisteren en spelen in op de wensen van de opdrachtgever en betrokken partijen, waardoor niet alleen het bouwplan, maar ook het bouwproces en de prijs- kwaliteitsverhouding gewaarborgd blijven. Waar mogelijk maken we gebruik van duurzame materialen en innovatieve technieken.

Wij zetten uw wensen om in concrete bouwplannen, waarbij uw budget en persoonlijkheid centraal staan. Onze specialiteit ligt juist in deze breedte en dat kan leiden tot interessante wisselwerkingen. Er wordt altijd gezocht naar de juiste balans tussen eenvoud, functionaliteit en dynamiek. Van ontwerp tot oplevering en dat is een formule voor succes.

Van Wilsem & Cabri werken nauw samen met diverse andere bureaus en adviseurs. Per project kan op deze wijze worden bekeken of het wenselijk is dat opdrachten individueel of in teamverband moeten worden aangepakt.

Visie

Het bureau streeft naar een gezonde diversiteit in projecten. Elk project wordt in samenspraak met de opdrachtgever en overheden benaderd vanuit zijn specifieke context, waarbij de wensen, het budget en de persoonlijkheid van de opdrachtgever centraal staan. Daarom werken wij onder andere volgens de A-MERK gedachte: Architectuur met visie Meervoudig – Economisch – Relatie – Klimaat. Aandacht voor duurzaamheid, vormgeving, technische uitwerking en kostenefficiëntie staan daarbij centraal.

Meer informatie over (ver)bouwen met een architect (pdf).

Print Friendly, PDF & Email