Vrijblijvend advies

de architectenwinkel

Goede raad is niet duur!

Van Wilsem & Cabri is één van de initiatiefnemers van de architectenwinkels in Noord-Holland. Uit naam van BNA kring Alkmaar zijn er twee Architectenwinkels in Hoorn en Alkmaar. Elke zaterdag wordt hier op basis van voorinschrijving een vrijblijvend inloopspreekuur gehouden. De Architectenwinkel is een initiatief van architecten verenigd in de Bond van Nederlandse Architecten (BNA).

<br /><br />

Vrijblijvend advies op maat

KLIK HIER

br /><br />

Omdat wij één dag in de week te beperkt vinden, bieden wij: iedere dag vrijblijvend advies op maat aan, bij u thuis, op uw kantoor of in onze ontwerpstudio.

Dat is niet meer dan logisch, want er leven veel vragen bij de consument. De initiatiefnemers van De Architectenwinkels signaleren dat de groep particulieren met bouwvragen steeds groter wordt. Geen wonder, want met de huidige woningmarkt overwegen steeds meer mensen zelf te gaan bouwen of verbouwen. Om te voorkomen dat de bouw chaos en stress met zich meebrengt, is het zaak van tevoren advies in te winnen bij een architect.


Geen verrassingen

Zelf het (ver)bouwproces organiseren is een gecompliceerd traject, waarbij veel keuzes gemaakt moeten worden. Een ervaren architect zorgt voor een goede voorbereiding om verrassingen uit te sluiten. Dat geeft rust en vertrouwen. Zo worden bouwfouten voorkomen en is er vooraf duidelijkheid over de kosten.

Bij het vrijblijvende advies kunnen consumenten terecht met allerlei vragen. Waarbij wij advies geven over bouw, ontwerp en bouwbegeleiding vraagstukken. Maar ook wensen inventariseren en uitleg geven over vergunningen, duurzaam bouwen en welstandseisen.

Ook als u nog geen concrete plannen heeft is dit een handige manier om eens te kijken of u nog meer uit uw huis of bedrijfspand kunt halen. Hoe u uw woon- en/of werkplezier kunt vergroten. Problemen als geluidsoverlast, vervelend licht, of een onaangenaam leefklimaat kan aanpakken. Of een verlaging van uw energierekening en/of CO2 uitstoot kan realiseren, door verschillende energiebesparende en duurzame mogelijkheden te inventariseren.

Kortom een laagdrempelige gelegenheid voor een gratis, maar bovenal vrijblijvend gesprek.

<br /><br />

Bouw of Verbouw plannen?

Bij ons krijgt uw idee vorm.

<br /><br />

Klik hier voor een vrijblijvende afspraak, of neem telefonisch contact op: 072 – 200 44 22

Lees meer over de architectenwinkel.

Print Friendly, PDF & Email