Appartementencomplex – Bakkum

In bouwteamverband met AC Borst Bouw transformeren we een bestaande woning met kantoor en bedrijfsruimte tot appartementen, zo ontstaat een kleinschalig appartementencomplex.

De uitdaging ligt in het inpassen van de appartementen zonder de hoofddraagconstructie ingrijpend te wijzigen. Om vroegtijdig uitdagingen te signaleren is het hele pand in BIM (REVIT) software opgezet.

Het is gelukt om 5 appartementen, 1 atelierruimte en 2 stalling garages in te passen binnen het bestaande bouwvolume. De appartementen zullen worden verhuurd en zijn geschikt voor starters/studenten en alleenstaanden. De indeling van de tweekamerappartementen zijn zodanig dat zij aan alle huidige eisen voldoen. De appartementen hebben een gemeenschappelijke berging op de begane grond.

Met de gemeente Castricum zijn we in nauw overleg om dit plan naar tevredenheid van alle partijen te laten slagen. In dit licht hebben wij onlangs een buurtpresentatie gehouden voor omwonende en (direct) belanghebbende over de (ver)bouwplannen.

OpdrachtgeverParticulier
AannemerAC Borst bouw
StatusGerealiseerd
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie