Duincamping STRAND49

Voor glamping ‘STRAND49’ te Sint Maartensvlotbrug hebben wij in nauwe samenspraak met de opdrachtgever / exploitant de landschappelijke inrichting van de camping vormgegeven.

De camping voormalig bekend als ’t Ruige veld, is omgevormd tot een oase van luxe, rust en ruimte in een duinachtige setting. Camping ’t Ruige veld zal verder gaan als STRAND49.

STRAND49 de naam verklapt het al; een luxe camping met een bijzondere look en feel. Voortaan kunt u vakantie vieren in een duinlandschap, zo komt u meteen in zonnige sferen.

1522-camping-situatie-DO-22-10-2015

Het inpassen van de ‘bouwkundige’ ruimtevraag, met behoud van bestaande landschappelijke elementen transformeren tot een duinlandschap vraagt om uitgesproken oplossingen in zowel landschappelijke en architectonische vormgeving. De camping is voorzien van 30 ruime kampeerplaatsen van 150m², voorzien van privé sanitair op iedere kampeerplaats. Kamperen; maar dan met de luxe van thuis, met een eigen douche, toilet en wastafel. Natuurlijk is elke plaats voorzien van CAI en 16 ampère stroom.

Wilt u wel kamperen, maar niet in een (eigen) tent of caravan? Er komen diverse comfortabele glamping verhuuraccommodaties met de look en feel van kamperen in een duinlandschap. De 30 glamping verhuuraccommodaties, op een vergelijkbaar royaal grondvlak als de kampeerplaatsen, zijn verdeeld in vier verschillende luxe typen met moderne tijdloze uitstraling, speels verdeeld over het park. Voor deze accommodaties is gebruik gemaakt van ‘standaard’ modellen, waarbij de materialisering / uitstraling aan onze speciale vraag is aangepast.

Een luxe camping van alle gemakken voorzien. De camping is niet strak verkaveld, maar vormgegeven als grasduin landschap met een glooiend parkachtige duinomgeving als resultaat. Op nog geen 10 minuten van zee en met het comfort van thuis, aangevuld met hotelservice, kunt u ontspannen kamperen bij zee en strand.

OpdrachtgeverStrand49
StatusGerealiseerd
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie