Verbouw villa – Heiloo

Uitgebreide verbouw van een bestaande vrijstaande villa in Heiloo, gecombineerd met de nieuwbouw van een vrijstaande garage met werkplaats. De oorspronkelijke villa had een zeer lage verdiepingshoogte, deze beperking is omgezet in een kwaliteit door te spelen met grote vides en royale plafondhoogtes, met een speels en ruimtelijk effect als resultaat.

Op het hoofdvolume is een nok verhoging gerealiseerd, waardoor extra ruimte voor twee royale slaapkamers, waarvan één met zicht over de vijverpartij, een aparte badkamer, royale bergruimte en een studie met zicht over de woon-/eetkamer zijn gerealiseerd. Als roomdivider is een ruimtelijke oplossing ontworpen voor een tweezijdig zichtbare TV – openhaard combinatie.

Jammer genoeg zijn de werkzaamheden aan de villa nooit helemaal afgerond, zo zou de buitenzijde nog volledig wit moeten worden afgeschilderd.

STATUS : Gerealiseerd
OPDRACHTGEVER : Pariculier
 AANNEMER : Bouw- en Aannemersbedrijf Fa. G. Heijne & Zonen
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie