Verbouw woning – Castricum

Verbouw woning in Castricum. Deze woning uit de jaren ‘70 is door een moderne uitbouw aan de voorzijde en een gevel aanpassing aan de achterzijde weer helemaal bij de tijd.

De voorzijde van de woning  is 1,2m uitgebouwd. Vlak onder de dakgoot is een schuine aluminium glaspui gezet. Deze pui zorgt voor veel licht in de woonkamer en in boven liggende slaapkamer. Door het vele licht oogt de woonkamer nog ruimer dan hij al is. ook de achtergevel is aangepast. Oorspronkelijk zat in de ene hoek de keukendeur en in de andere hoek een schuifpui naar de eetkamer. Met een geheel nieuwe onderpui en centraal geplaatst dubbel deurstel is de indeelbaarheid van keuken en eetkamer verder geoptimaliseerd.

Het interieur is aangepast met een nieuwe moderne hoekkeuken met schiereiland. De afzuigkap is hierbij in het verlaagde plafond weggewerkt wat de ruimtebeleving nog meer vergroot. De lange speciaal op maat gemaakte eettafel met bank, transformeert de achterzijde van de woning tot ruime woonkeuken.

De aluminium veranda met veiligheidsglas, zonwerende doeken en de verplaatsbare open haard, maakt het mogelijk om tot laat in het seizoen nog buiten te zitten.

AANNEMER :  Tervoort Egmond
OPDRACHTGEVER : Particulier
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie