Villa Bergen aan Zee – Zeeweg

Voor een particuliere opdrachtgever hebben we een nieuwe energie-neutrale villa ontworpen ter vervanging van de bestaande woning uit de jaren ’50.

Uitgangspunten zijn:

– Onderhoudsarme, duurzame materialen, bestand tegen zilte zeewind en de straling van het zand
– Levensloop bestendige indeling
– Passend binnen het bestemmingsplan

Op basis van bovengenoemde punten is het hier getoonde Schets Ontwerp gemaakt.

Entree op de begane grond, via een lift naar de 1e etage waar de slaapvertrekken zijn. Op de 2e etage, ook met de lift bereikbaar, zijn de woonvertrekken ontworpen. Het uitzicht over duinen en zee is hier fenomenaal. Met de glazen panorama gevels (kozijnloos glas) rondom, is het elk seizoen genieten van de schoonheid van moeder natuur. Om zoninstraling te voorkomen zijn grote overstekken gecreëerd op het zuiden en westen.

AANNEMER : Bouwbedrijf B. Desaunois bv – project pagina

 

OPDRACHTGEVER : Pariculier
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie