Renovatie voorgevel Brink Staete gestart

Nieuwe voorgevel voor appartementencomplex

2013-11-20 15.30.32

Inmiddels is er een grote steiger geplaatst aan de Kennemerstraatweg.

In fase 1 is de achterzijde van het complex aangepast en geïsoleerd. In fase 2 zijn alle appartementen van binnen heringedeeld, volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien.
Nu is de start gemaakt met fase 3, het aanpakken van de kenmerkende voorgevel.

In weer en wind wordt er hard gewerkt aan de verandering van de bestaande gevel naar een meer aansprekende nieuwe voorgevel. Hierbij wordt de gevel beter geïsoleerd en voorzien van nieuwe geveldelen. Bij de realisatie wordt een knipoog gemaakt naar het verleden. Ooit stonden hier drie idyllische pandjes, nu wordt deze driedeling teruggebracht in een moderne variant.

Project renovatie Brink Staete – Heiloo

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord